Hög aktivitetsnivå i Grekland

kreta

Efter en veckas galet bra semester på Kreta konstaterar 14-åringen lite nöjt: ”Det har ju faktiskt inte hänt något ”Sune-aktigt överhuvudtagetden här semestern”. Han har helt rätt. Kors i taket.

Däremot så funderar jag vissa stunder på vad omgivningen på hotellet tycker och tänker om vår familj. Jag tycker själv att jag är ganska aktiv genom min tenniskurs, lite yoga och någon varm joggingtur och cirkelträningspass. Resten av tiden vill jag gärna ägna åt att läsa alla minaböcker jag har med mig, somna i solstolen, bada lugnt och skönt med tårna guppande i vågorna, äta massor av god mat och dricka massor av gott vin. Såsom jag inbillar mig att de flesta andra människor definierar ledighet, avkoppling och semester. Jag vet ju sedan länge att min make inte kopplar av på samma sätt, men jag har inte riktigt förstått att det verkar påverkat våra barn så mycket. Redan efter några få dagar kommenterar badvakterna att 5-åringen är en bra simmare och att 10-åringen verkar ihärdig samt ställer massor av proffs-sim-frågor till Peter, som ligger i ihärdig träning med sina simpaddlar varje eftermiddag. Det var innan Filippa simmade 400 meter och Gustaf spenderade en hel dag för att få ihop sina 10.000 meter. Ja, det är väl bara att vänja sig. Jag får väl fortsätta vända bort blicken då och då, liggandes på mage i min stolstol, medan resten av familjen håller på med sitt sätt att koppla av. Jag verkar få leva med att det är fler i vår familj än min make som gillar synsättet ”Why be normal?”, som jag ofta får som svar när jag frågar honom om han inte kan vara iallafall lite mer som alla andra.

Filmsnutt från en rastlös stund vid poolen – ett partytrick Peter ville testa om det funkade. Gustaf ville gärna vara försökskanin.

kreta2

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s