Go big – think small

goranadlen

Göran Adlén rockar. Jag sitter och skrattar, förfäras och framförallt inspireras under en härlig eftermiddag.
Skrattar (bland annat) åt tjänsten med kondomer som levereras med cykelbud inom 1 tim, veganer och morötter samt skäggtrenden.
Förfäras över all input kring vad vi använder vår tid till och hur oerhört mycket tid vi använder åt vår mobiltelefon istället för våra nära och kära. Reflekterar över hur dåliga vi är på att vara här och nu. En medelsvensk kollar sin mobil i snitt 221 ggr per dag. Mobilen är den första de flesta ägnar sin uppmärksamhet åt när de vaknar och den sista de umgås med innan de somnar. Någon som känner igen sig?!

Jag inspireras av det mesta som sägs. Därför har jag nu bestämt att köpa en Lammily till min dotter (en Barbiedocka med verkliga mått), dock utan cellulit-plåster man kunde köpa till. Jag tänker tipsa min make om Rescue Time (mäter hur mycket tid per dygn man ägnar åt sina olika aktiviteter på mobilen). Jag kommer testa äta mer vattenkrasse (grönkål är ju sååå 2014) och kanske äta mer blomkålsris. Jag blir lockad att skaffa mig en Nophone (som ett statement) och försöka beställa en Domino pizza med drönare när jag är utomlands. Jag vill tipsa restaurangfolk jag känner om konceptet The Unfair Menu. Sammanfattningsvis blir helt enkelt mitt mantra för dagen Görans ” Go Big -think small!”#trend2015 @trendspanaren

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s